overkapping-tuin
Tuinhuizen & overkappingen

Een tuinhuis of overkapping op maat laten maken? Bouwservice Wim de Bruijn kijkt met u mee naar mogelijkheden en plaatst een vakkundige overkapping of tuinhuis in uw tuin volledig naar uw wensen. Laat die zomerse avonden maar komen! 

deuren-kozijnen
Deuren afhangen & aanpassen

Wilt u verzekerend zijn van perfecte afwerking van uw afgehangen deuren? Óf moeten alle deuren nog worden afgehangen? Bouwservice Wim de Bruijn zorgt voor de nodige precisie en handigheid. ­

Onderhoudswerkzaamheden

Voor alle onderhoudswerkzaamheden in én rondom huis kunt u terecht bij Bouwservice Wim de Bruijn. Denk hierbij aan het vervangen, renoveren van kozijnen of een renovatie van een gevel. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend content op.

Aftimmerwerkzaamheden
Aftimmerwerkzaamheden

Van het plaatsen van plinten tot het aftimmeren van een trap of dakkapel, Bouwservice Wim de Bruijn zorgt voor de juiste afwerking. Dit zorgt ervoor dat uw huis de beste finishing touch krijgt waar uw altijd plezier van zult hebben.

Slotenservice

Heeft uw woning of bedrijfspand nieuwe sloten nodig of bent u opzoek naar sloten in uw nieuwe deur? Bij Bouwservice Wim de Bruijn bent u aan het juiste adres.


Staat uw klus er niet bij?

Uiteraard is dit slechts een greep uit de werkzaamheden, neem gerust contact op over andere werkzaamheden of projecten.
Met ruim 40 jaar ervaring in deze branche bent u bij Bouwservice Wim de Bruijn altijd aan het juiste adres!

,